Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på denna medan jag satt i väntrummet hos en specialisttandläkare. Bilden är en vy över en del av huvudstaden. Det är så rent ut sagt roligt att plåta stan ur alla möjliga vinklar och vrår. Staden håller (hov) i alla slags väder.


Dagens reflektion 20140214




I öknen är det extremt
gott om törst och hunger

men ont om något
som råder bot på den.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-14 22:38



Bookmark and Share


  ULJO
En mycket bra reflektion tycker jag och något att tänka på. Istället för att satsa miljardbelopp på meningslösa idrottsevenemang, kanske man borde titta på vad behoven är större.
Jag är inte emot idrott men det går att göra dem mycket billigare, man behöver inte bygga nya idrottsanläggningar vart fjärde år, använd de gamla begintliga istället så sparar man mycket pengar att lägga på andra viktigare behov.
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP