Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något litet om att bränna pengar. Och kanske få att, likt fågel Felix, se dem stiga ur askan.


Dagens aforism 20140215




Man spelar inte om pengar
för att förlora
utan för att vara med.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2014-02-15 19:46



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Men...
...satsa aldrig mer än du har råd att förlora!
Calle
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP