Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sätter en rubrik och sedan sätter jag igång att skriva. Jag har sällan eller aldrig någon aning om vad den skall handla om, historien, eller hur den skall fortskrida. Men det bekymrar mig föga. Det brukar ge sig efter hand.


Dagens historiette - blott påbörjad





Min gångart är sådan att många andra människor har synts försöka ta efter den, i tron att går de bara som jag, kommer det att gå dem väl i händer. Men det är inte min gångart som gör för mig vad ödet har styrt till det för andra. Det har mera hängt på skorna, eller de fotavtryck jag satt i tillvaron. Så om andra istället försökte sig på att gå i skor som mina eller i mina fotspår (då jag går barfota) skulle säkert lyckas så mycket bättre då. Min gångart är min egen och jag som inte vet säkert hur den är utöver att vara min egen, tänker forska i saken redan nu på tisdag. Jag tänker be Fredrika att filma den och så för jag över filmen till för mig betraktelsebart forum och så kommer jag då att kunna iaktta vad blott andra före mig har sett och fallit så i beundran för. Det är bara ett aber med detta. Jag kommer inte att kunna se på mig själv med någon annans ögon utan bara med mina egna. Hur detta skall ta sig ut blir därför en möjligt knepig historia. Kanske måste jag visa filmen för andra att bedöma om min gångart skiljer sig från andras och hur, samt hur åsynen av den kan tänkas påverka andra människor och speciellt då enskilda individers syn på verkligheten.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-03 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP