Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns i och för sig flera olika tänkbara förklaringar till fenomenet ifråga. Du som saknar dessa andra kan själv på lämplig plats plädera och redogöra för dessa.


Dagens förklarade ord - kåtslag




Kåtslag är en sorts trubbigt våld mot kroppen
åstadkommet av olika anledningar och även i
vissa situationer olika personer.

En annan förklaring är att det handlar om en
sjöterm och då utspelar sig förhållandevis ofta
nära vatten som större åar, sjöar, hav eller en
fest som omfattar mellan en person och upp
till flera hundra om de förekommer på en och
samma rent grafiska område eller plats.

Kanske är kåtslaget en envig, en strid, fors.

Vill man veta mera om kåtslaget så finns det
rikliga såväl som beprövade metoder för att
forska vidare i saken.

Ytterligare en förklaring är det som främst
drabbar turister vilka letar sig långt upp i
vildmarken något ovanför den vilda och inte
så litet utforskade staden Östersund, dit det
ibland går tåg eller buss.

Att närma sig en kåta som turist kan vara
förenat med fara för ens mentala tillstånd,
redan åsynen av formen på en kåta kan
allvarligt vålla turisten men för livet då kåtan
som bostad för samer som ser till sina renar...
här tappade jag tråden, men en kopp te kan
nog som återställa den ömtåliga balansen.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-16 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP