Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helvetiskt, av ordekvilibrist, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1091) aforism




Konsten att förföra är som skillnaden
mellan en dåre och ett geni.
Allt annat än hårfin.
Få behärskar (sig) den.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-18 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP