Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRLÅTELSE

 

Förlåtelsen är det

farligaste vapnet

mot egoism

och hat......

 

KB




Övriga genrer (Aforism) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-21 10:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant! Det känns gott att förlåta men det är himmelriket för den som får förlåtelsen...om den inser det

förhoppningarna är stora
2017-01-11

    ej medlem längre
Kloka ord
2017-01-06

  Carina Bendix
Helt rätt. Bra.
2014-03-21

  Bibbi VIP
Amen!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP