Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är visserligen den första april först i morgon, men jag vill kunna vara tidigt ute och lura folk att läsa min text redan idag. Texten är förstås en foting, ett diktmått jag hittade på för en del år sedan.


Något litet om badt beteende




Jag förväntar mig
att via den
nya industrin av

försäljning och produktion
av cannabis, att
nu även kondomer

skall kunna som
innehålla marijuana och
på så sätt

höja njutningen för
folk som använder
just kondom. Om

och när den
produkten vinner alltmera
mark, så kommer

jag att köpa
just sådana kondomer.
Inte för att

älska mera dock,
utan för att
lägga dem i

badvattnet varje gång
jag tar ett
hett, skönt bad...




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 20:06



Bookmark and Share


  Nanna X
Badt var en ovanligt ful språklig hybridform.
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP