Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i repris publicerad.


Nåväl, detta är början på ett tredje världskrig.

 


Kiev invånare lär sig att använda skjutvapen.

 Fem personer dödades i just nu/Slovyansk.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/criza-in-ucraina-locuitorii-kievului-invata-sa-foloseasca-armele-de-foc-statul-nostru-nu-ne-poate-ajuta.html

 

Kiev invånare lär sig att använda skjutvapen.

Vår statkaninte hjälpa oss

i händelse av alla eventualiteter.

I öster ukrainska soldaterna förödmjukas av pro-ryska styrkor som avväpnade lätt. Några gav upp frivilligt eller har godkänts rebellerna.

  Tanken att denna armé kommer att kunna försvara ... framkallar skratt.

  Så i Kiev dök arméreservister är redo för alla eventualiteter.

De går hem till en av grundarna av arméreservister.  De tycker om att påpeka att det är vanliga människor: läkare, kontorister och advokater Slov'yans'k separat sa att de skulle tortera gisslan för att förhindra valet den 25 maj Den självutnämnda" borgmästare " i Slov'yans'k, i östra Ukraina, sade Vjatjeslav Ponomarev separatister kommer att göra allt för att förhindra att presidentvalet den 25 maj, även om det är nödvändigt att ta gisslan och tortera dem, rapporterar ukrainska UNIAN byrå. pro - ryska separatister beväpnade utgör ett terroristhot för ukrainska medborgare Ukraina ber Ryssland igen för att dra tillbaka de militära styrkorna är närvarande längs den rysk - ukrainska gränsen Kanada kommer att skicka 500 observatörer, däribland 12 parlamentariker för att bidra till den demokratiska processen i Ukraina med att anordna presidentvalet i maj 25, Presidentvalet den 25 maj uppsägning sker efter pro - ryske presidenten Viktor Janukovitj .

Pentagon skickade i Polen 12 F-16 flygplan. De översta 150 amerikanska soldater har anlänt till Polen för militära övningar. och det kommer att finnas ytterligare 450 plus 45 elitsoldater. Att skicka ett antal soldater från USA, säger att detta drag är ett tecken på solidaritet mellan NATO stater.


  Jeflea Norma, Diana. VIP 
Putin varnade för att akter i östra Ukraina Kiev "kommer att få konsekvenser!  
Enligt förfrågnings konferens i Genève trupper skulle ha tvingat båda på  
sidor att dra sig tillbaka, men om några är dövörat till intresset/Gas.  
Då skärp högra öra bra,  
Nåväl, detta är början på ett tredje världskrig.  

  
2014-04-24 
Radera

  Senta VIP 
Det låter illavarslande. 
2014-04-24 
Radera



Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-24 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP