Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad luft.



Jag vill ha dig.

Bara dig & dina armar,
nu.

Nu eller aldrig ska du visa att du vill ha mig.
För luften börjar att ta slut.



Jag vill vila i din famn,
skyddad mot allt hot.

Bara då kan jag finna ro.

Jag vill ha dig,
bara dig & dina armar,
nu.




Övriga genrer av Lilja
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-03-25 16:27



Bookmark and Share


  harmoonia
Enkel. Och så fint...
Hoppas verkligen inte din luft hinner ta slut...
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lilja