Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beatrice Ask fick aldrig svara idag mera.

 

 


Tack förbanden dag: Stora störningar med Verisures inbrottslarm


Beatrice Ask fick aldrig svara idag mera.

Försäljning av svenska Pass.

Beatrice Ask, ställdes till svars just nu i/direkt på tv expresen.se/men just nu den länken är bruten!

(Totalt är 177 000 giltiga svenska pass försvunna/ Försvunna svenska pass har blivit hårdvaluta på svarta marknaden – ett pass kan kosta upp till 80 000 kronor.

Jag fruktar den värsta fredag idag i vårt land Sverige, det vill säja vi har i landet 177 000 oidentifierade potentiella terorister!)

Annons:

 

Securitas Directs plattform Verisure har drabbats av stora störningar.

Runt 40 000 kunder i hela landet är drabbade - och deras larm inte når larmcentralen.

– Det vi har problem med är kunder som bara har GSM-uppkoppling, brandlarmet och inbrottslarmet fungerar som det ska, säger Michael Peterson, pressansvarig på Securitas Direct.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-25 10:32



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack för dina synpunkter hoppas vi förstår rätt vad handlar om? Jag tycker att det är märklig.
Bilden är tagen från Beatrice Ask arkiv jag väntade på presskonferens på expressen, när samtidigt gärdes sabotage på alarmsystem. Och hennes presskonferens blev av.


2014-04-25

    ej medlem längre
Intressant att veta. Ruskigt när regeringen ska bestämma vad man får tycka och tänka.
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP