Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt oss göra det tillsammans. (Let's do it together)


Dr. Oz recommends to get rid of tummy in a week.text på eng.

 

MÅNDAG

Ryggläge, händerna knäppta bakom huvudet, höj dina knän mot huvudet lyfta huvudet från golvet. Försök att ta dina knän så nära din panna, sedan tillbaka till utgångsläget. Körs 10 till 15 rörelser denna övning. 

 

 

 

 

TISDAG

Stå upp, höja din högra hand och ta henne böjd något åt ??vänster. Lyft höger ben så att ditt knä för att nå höfterna och vrid den tills den möter den höga handen böja, sedan tillbaka till utgångsläget. Upprepa rörelsen för den andra delen av kroppen, varvid varje halv 10-15.

 

 

 

ONSDAG

Ryggläge, benen lätt böjda och händerna vid sidorna, höja knäna ska visas tillsammans med din kropp. Håll positionen för 8-10 sekunder och upprepades minst fem gånger.

 

 

 

TORSDAG

Ryggläge, höja benen så att den bildar en vinkel på 90 grader och något böj knäna.

 

Placera händerna i nedre delen av ryggen och vänster ben ner nästan till golvet, sedan föra den tillbaka på plats. Upprepa samma rörelse med höger foot.Runs upp till 20 rörelser per fot.

 

 

 

 

FREDAG

Från liggande, höja benen till 90 grader. Lägg en hand på magen och den andra på sidan. Sära på benen så mycket du kan hålla abs spänd, sedan tillbaka till utgångs position.Think härma rörelser vingar av en fjäril. Utför denna rörelse 10 gånger. 

 

 

 

 

 

 

LÖRDAG

Håll i ryggläge, med utsträckta armar och uppvuxen nära huvudet. Stärka magmusklerna och höjer händerna på en gång och fötterna på jorden, att behålla denna position i 15 sekunder. Sedan utan händer och fötter vidrör marken, vrid kroppen så att du får den belly.Maintain denna hållning i 15 sekunder, sedan tillbaka till utgångsläget. Upprepa övningen minst 4 gånger helt. 

 

 

 

 

 

 

SÖNDAG

Ligg på rygg med knäna lätt böjda, fötterna på marken och händerna längs sidorna. Krymp buken, tog bäckenet görande ett djupt andetag så att de bildar en rak linje med den övre delen av kroppen. Håll i fem sekunder, sedan tillbaka till utgångsläget. Upprepa detta åtminstone 10 gånger. 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-26 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP