Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag pussar jag på kind en svart man.

 

Minnen stinker

Predika har  lämnat i arvet från slaveri och segregation på generationer.

När okunniga människor kommer att skryta sin okunnighet

Då alla gör skarpt öra lyssnar och köper medier.

Den första svarta president i Amerika är också ett fan av boschetboll som avbröt några minuter att besöka i Asien och hänvisade till rasismen i det amerikanska samhället, som nu skulle kämpa med resterna av slaveri och segregation som gick i historiska arv.

Donald Sterling är ägare till Los Angeles Clippers basketlag som ligger i NBA som var ljud som spelats in i en konversation på webbplatsen TMZ.  I den här inspelningen hör vi ett samtal mellan en man och en kvinna.

 Han argumenterade med kvinnan som skulle läggas ut på Internet fotografier av människor av färg.

– Det stör mig så mycket att du vill skicka allt som du förknippar med svarta.

- Du måste verkligen göra det här?

-Du kan sova med dem (de svarta)

- Du kan ta med dem hit. Du kan göra vad du vill.

Det enda jag ber er är inte att främja denna sak och inte föra dem till mina spel  inklusive Magic Johnson.

MR Barack Obama. Efter besök i Japan och Sydkorea,  Obama började lördag ett besök i Malaysia, ett land i Sydostasien med en majoritet muslimsk befolkning,  i en stor turnering på kontinenten som slutar i Filippinerna, som väntas i dag.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-28 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP