Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN SKAM I KROPPEN

Endast de utan skam i kroppen tar sig fram,
för står du och skäms för din egen existens
kommer man ingenstans, det är "fia med
knuff" som gäller,falskspel och dubbla roller,
detta lärde Löven sina medborgare i Dec-14.
..




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-03 18:23



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Japp och värre kommer det bli.
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP