Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DUBBLA IDENTITETER

Förlåt ! oss, att vi tog så fel på person, vi trodde
att ni var Messias, Guds son, den helige allsmäk-
tige, men vi lovar att inte begå samma misstag
igen, för nästa gång då djävlar ska vi ta honom,
och då ska han också få sona för ert liv som vi
förledda på grundval av desinformativa källor
drevs till att korsfästa er, och vi har en misstänkt
vid namn: "Judas !"
*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-03 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP