Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter igen känns det som att det stod mellan 'i så många människors liv' eller som nu, 'i många människors liv'. Men ett litet 'så', kan ju också kännas mer kärleksfullt yttrat än ett torrt konstaterande.


Dagens reflektion




Curry, doften av, är en krydda i många människors liv.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-09 00:35



Bookmark and Share


  Palett
Rätt ord vid rätt tillfälle är också en härlig krydda, och ordets placering i texten kan förhöja kryddans intensitet !



2014-07-09

  mickech
Curry en av de mest väldoftande kryddor. som så mycket annat här i livet, behövs det tillbehör för att de ska kunna göra sig själv rättvisa. Sådär kan det vara med oss människor oxå. Var för sig är vi inte så märkvärdiga, men när vi blandas så uppstår mötensom förbereder oss på det liv som kommer.
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP