Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N Y Å R S T A L 2 0 1 5

2015 är ännu ett oskrivet blad, men inte så länge till,
för bladen kommer bli många, så många att det blir
till en bok, får bara hoppas att nästa nyårskrönika
blir en god sådan vilken helt och hållet beror på oss
själva, för det är vi som skriver den, tillsammans.
*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-01 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP