Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan förlåta Israel och judarna!

 

   
blodig konflikt som lämnade mer än 1.450 människor miste livet.
Dr Bassel Abuwarda, som hjälpte en kvinna föda.
  sätta på Twitter fotografera barn, tre pojkar och en flicka. Barnen är i mycket gott skick.
Sjukhusens FasiaGaza fanns också bland de bombade byggnader i konflikten mellan Hamas och Israel.
  Många medicinsk personal skadades i sammandrabbningar.
Cvatrupletii deras födelse på ett sjukhus där många av de skadade behandlades.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-01 12:09



Bookmark and Share


  Federico Romano
Med tanke på att nästan alla av de dryga 1700 av dom palistinska offren är civila och bara 2 av de 64 Israeliska offren är det, så är det underligt att omvärleden är såpass passiv i sin kritik mot Israel..
2014-08-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
With some reservations, I ask you, and you, you can ignore, how does traffic to the sea, air and land? You will not have to answer me, I write only chronicle
2014-08-01

    ej medlem längre
Jaha, vi ska skriva både privat och öppet. "judiska kommunikationer" och din titel? Du är knappast neutral med dina jude-skeptiska ord, men det behöver du inte vara.
2014-08-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag sa ”tysta diplomati,
- om det blir någonting annat kommer att drabbas många andra länder,
Och jag är inte förberedd att hata någon just ännu. Jag tror och ber blind att lyckas med diplomati nu när redan Gaza är total sönder splittrad.
Och Slut sagt innan det brinner mitt bröd i ugn, jag är optimist!
Troligen blir en stigmatisering, jag är neutral till båda parter men undrar kommer vi att förlita oss på judiska kommunikationer och media makt.
ex: se bara på Sveriges tåg rälsen under judisk den Gamla org. branschen. / kram På dig och trevlig st. Péter dag.1 aug./diana.
2014-08-01

    ej medlem längre
Är det verkligen vad du tror och hoppas med tanke på ditt eget val av rubrik?
2014-08-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
för att just nu i present råder är vapenvila 72 timmar.
jag tror Gaza konflikten upphör i denna weekend!
det finns i tysta diplomati paket med konflikt lösning och andra metoder komma överens och respektera varandra.
att spilla liv är inte lösningen på problemen i världen.
2014-08-01

    ej medlem längre
Varför skriver du om kriget i imperfekt?
2014-08-01

    ej medlem längre
350 miljoner dollar skänker Usa
såsom humanitär hjälp till Gaza..
För hur stora belopp man utrustat
Israels krigsmaskin, torde väl bara
de initierade känna till..snacka om
dubbelmoral!
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP