Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amerikansk spionplan, följt av en rysk radar, en dag efter kollapsen av Malaysia Airlines MH17 flygplan, mina fans from Rumänien tycker synd om mig för att jag befinner mig på en smal remsa osäker mark.  


När två slåss, den tredje vinna eller förlora?

 

Svenskt luftrum överflygas av ett skämt mellan Putin och Obama som acceptabelt alltså, heltäckande sätt som vi är dumma och vi överlåter landet. Stora makter Leka kurragömma.

Utan godkännande av den svenska militären. Efter denna incident, USA diskutera frågan med Sverige i händelse av ytterligare räder av denna typ. Detta är åtminstone två potentiellt farliga möten mellan en rysk och en amerikansk flygplan under de senaste månaderna.

Ryska och amerikanska flygplan används ofta i norra Europa, samt i delar av östra Ryssland och Alaska. Men tjänstemän säger markradarverksamhet som utvecklats av ryssarna i detta fall var ovanligt.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-03 17:44



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
USA struntar högaktningsfullt i svensk suveränitet, svenskt luftrum, integritet eller något annat lands heller för den delen.

Och vad blev konsekvenserna? Nada.

Men Ryssland tröttnar nog snart...
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP