Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenskar deltar i striderna i Gaza. många som 20 svenskar är just nu engagerade i Israels armé . Var i organisationen tjänstgör, hålls hemligt; 


Geolokalisering!

 

”Geolokalisation” kan avslöja på vilket internet plats du befinner dig just nu och vem du söker, eller har samtal med vid sida om, förflyttning av domän från en anat land, Pseudonym har ingen betydelse du är avslöjad ändå på marginal.

Ibland bilderna är parasiterande men det är inget hinder lokalisera på en timme boven!

Min nyfiket leder till att konstatera följande, vi besöks av placerade soldater från diverse krigs zoner, där soldaterna stationerar och kommenterar dikter och uppdikterar.

d.v.s. är inne på internetkontor och skjuter med drönare inte Ej raketer på fältet.

Så tjejer om ni tycker blir mental skötare/mentor besvara på förfinade ”runkning” kommentar till anonyma poetsoldater. Soldater svara på provocerade kommentarer, annars låt det bli!

Soldaterna och fångar flörtar med fina flickor, poeter i hela världen på ett destruktivt sätt.

Just nu Israel förbereder sig för säger, och har en sprakad propaganda på internet.

Just nu Moldovas unga män läger sig på marken och vill inte rekryteras som reservister och kastas ut i krig med Ukraina, o.s.v. vill inte ha att göra med icke identifierat folkslag terrorister.

 Det kallar jag modig och värdig folk och individer.

De vill spara sig för egen, sitt land…

Nu deras försäljning av trädgårdsprodukter går Ej exporteras på rysk marknad  går i spilor och de försöker billigt lämna till gråsister i Rumänien, och andra länder…

Jag har blivit less på de media folkmord.

 medan själv  vet inte ens på vem skall jag rösta de 14 september i mitt eget land.

(Pausa skadar aldrig till det bättre tider…  




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-04 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP