Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En eller flera idioter här har idéer. Phasing(Utfasning) och går in i slagfältet effekter/ Please gör inte våghalsiga saker! ta mediciner för nerver du är i klimakteriet rubbningar, (han och hon)man skall framckala bara de positiva saker även om man prata


Kondensor kammaren.

 

 DC krets!  

 

– Vilken roll kondensatorer eller resistorer i en DC Circuit?

OK, ja då helt kort:

– Motstånds varken ökar eller minskar den aktuella.

DC har samma värde före och efter motstånd och motståndet. Motstånd är bara en egenskap hos tråden genom vilka ström flyter.

I teorin har någon tråd ett icke-noll motstånd mindre supraledande material, men det är en annan historia. I praktiken de vanliga ledningarna ha en resistans så liten att den är försumbar.

Och det behöver mer resistent mot mycket högre motstånd i kretsen och sedan lägga dem så speciella kretskomponenter.

  En högre resistens innebär ett högre spänningsfall hennes Ohms lag som lämnar ett mindre spänningsfall på resten av kretsen.

– Kondensatorn består av två ledande plattor och mellan dessa elektriskt isolerande material är elektriskt.

Således kan likström inte passera genom kylaren.

Endast elektroner samlas på ena sidan och elektroner går på motsatt sida. Kondensatorn kan bara ladda den med el, så spänningsfallet.

Men DC kan inte passera genom.

  Endast AC kan.

Vanligtvis finner kondensatorer i växelströmskretsar, inte DC.

Jag hoppas att detta hjälper dig.

För att förstå vad ett kretselement måste vi först förstå vad som egentligen ligger, vilka funktioner har.

Jag förstår om du har studerat fysik i skolan, eller bara speciella laboratorietimmar el (du är i gymnasiet profil som ägnar sig åt ohälsosamt erfarenhet)

 

 

Om du har gjort i skolan som materia.

  Jag tror att det bör förklaras Professor i varför och hur dessa element består av elektrisk synkronisering.

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2014-08-05 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP