Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Messias med rätt att döda.

 

jag plockade fram

tre stora titlar, tyvärr jag har inte tid och begrunda mig

i tema, hoppas på att fins andra som gör det.

 

1. Revinge bortom döden i ordets rätta bemärkelse.

2.Messias med rätt att döda.

3. The yearning for vengeance.

______________________________________________________

(Revansch Bortom Döden i Ordets råtta BEMÄRKELSE.

2. Messias Med Rätt att Döda.

3. Längtan efter hämnd).

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2014-08-12 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP