Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är allt jag vill vara

Jag är inte den söta.
Jag är inte den mobbade.
Jag är inte längre den sjuka.
Jag är ingens flickvän.
Jag är ingens.

Om jag inte har någonting att vara så är jag ingenting. Jag går på jorden som en del av ekosystemet. Väntar på att dö.
Allt det jag än gång varit har blivit taget. Det finns ingenting kvar för mig att vara.

Hon är söt.
Hon är mobbad.
Hon är sjuk.
Hon är hans flickvän.
Hon är Någon.

Så kan jag fråga?
Om hon är allt.
Vem är jag?




Övriga genrer av Valid
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-01 23:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är en Gudinna.
2016-09-28

    AgnesKenshin
Du är Du!
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Valid
Valid