Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en parafras på något jag yttrat redan tidigare, oavsett jag sedan valt att publicera det uttalade eller ej.


Dagens aforism 20140913




Poesin ligger i själva uttrycket,
utöver känslostormen.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-24 21:05



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Ja men visst större än känslan är konsten. Ändå av känsla buren över tröskeln.
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP