Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du står precis framför mig, känner jag mig rätt bakom.


Dagens aforism 20140914




Det är inte straffbart att vara dum,
bara att visa det offentligt.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-12 12:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja ! jag uppskattar aforismer, denna är bra !
2014-12-12

  lodjuret/seglare VIP
Pinocchio var den som visade vägen
lögnen gjorde näsan hans förlägen
så om du bara ljuger och går på
du den visan sjunger just så
hur att leva som i en sägen
2014-12-12

    Jane S VIP
Och hur lyder straffet? ;-)
2014-12-12

  Nanna X
jag kan ana det.
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP