Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=IpK4cJ5Ueig pro tv ro promoverar svensk sångerska Sofia,


Tysklands arbetsmarknadsminister berömmer rumäner.

Tysklands arbetsmarknadsminister berömmer rumäner som arbetar i Berlin som är väl integrerade och hjälper till att stabilisera marknaden!

Tyskland

Tysklands förbundsminister för arbetsmarknadsfrågor, Andrea Nahles, sade torsdag i Bukarest, att rumäner som arbetar i Tyskland är väl integrerade på arbetsmarknaden och i samhället, och tillade att dignitär njuta av närvaron av denna arbetskraft för att bidra till att stabilisering på arbetsmarknaden,

Arbetsminister, familjeomsorg och äldre, Rovana Plumb sade att 287 000 rumäner bor och arbetar i Tyskland, bidrar till ekonomin i detta land.

I detta sammanhang, förbundsministern för arbete och sociala frågor i Tyskland, Andrea Nahles, sade att rumänska medborgare är väl integrerade i landet.

Jag märkte att det i Tyskland finns det ett antal arbetstagare från Rumänien som är väl integrerade på arbetsmarknaden där och i det tyska samhället. Jag vill bekräfta detta. Naturligtvis finns det i Tyskland ett antal demografiska frågor, som vi njuta av denna arbetskraft i Rumänien, som aktivt bidrar till att stabilisera arbetsmarknaden, sade Tysklands dignitär.

Enligt den tyska arbetsmarknadsministern, är bra för hela Europa, och de problem som uppstår på grund av denna isolerade fri rörlighet för arbetskraft.

Jag tycker det är bra att det är så. Jag tror att den fria rörligheten för arbetskraft i Europa är precis vad vi ville ha. Om det fortfarande finns problem i enskilda städer, men jag tror att den allmänna linjen är att vi är glada att presentera detta väl integrerad arbetskraft och kvalificerade, säger Andrea Nahles.

Källa pro tv.ro international/media fax. översätning på må få av mig;




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-04 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP