Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk Om, tornen från Pisa lutar mot din svärmor  gavel?


Ny trend, skoja på ISIS tema, eller?

 

 

  • Hon sover inte hemma eftersom kände sig hotad av gamla grannar, som lider av psykiska sjukdomar till och från, sådana som slås blodig med dem som, ombesörjer gas spisen.

Och förståndigt  Isabellafärgad,


   i före veckan ringdes hon av en så kallad Frederik, som presenterade sig på IS(polis) mäklare som bor i anhörig ring, och vill köpa huset i huset?

(man säjer bostadsförening på svenska och huset i huset kan tolkas en kvar resterande en st. hyresgäst läg.)

(och mäklare kontoret heter, Mäklare Ringen)

tänkte, 

Isabellafärgad och kallade det domestik terrorism (intern) och nu efter många år av trakasserier hon har vänjad sig.

 

 Samtal kunde EJ identifieras på vanligt sätt, till ett riktig numer!

Hon svarade att hon inte säljer sin bostad, Gud är mitt vittne.

 Han svarade trevligt.

 Då, vet jag!

 sade, han.

Nästa dag, samma artiga ljuvliga röst önskade sälja Fortum el abonnemang.

Tredje dag vilket bok läser du?

#…

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-07 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP