Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burspråk



Goja




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Fale Bure VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-08 15:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...eller bara kvidevitt...:-))
2014-10-09

  lodjuret/seglare VIP
Kanske skulle den fågeln kunna föröka sig om den bjöd in Rappakalja.
2014-10-08

  i af apa
goja
möter papi...
2014-10-08

    Bo Malte
det behöver inte vara svårare...*L*
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP