Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en foting och kommer kanske tillbaka i form av ingress till en eller annan text längre fram i tiden. Just om eller när är dock mera osäkert.


Något litet om den enskilda individen




Den enskilda människan
vill ofta nog
stå ovanför sådana

regler och lagar
som vi vill
skall gälla för

'alla'. Det vill
säga 'alla andra'.
Den enskilda människan

är den vilken
vill ha friheten
alltid ha tolkningsföreträde.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-04 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP