Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjodor Mihailovic Dostojevskij. Citat ur: Samtal med Gud.  


Samtal med Gud.

 

Det klagar de som har allt,

Det klagande, den eländiga och tjuvar.

Om du ser dem dö, låt dem dö!

Eftersom döden är deras uppdrag;

-  On zhaluyetsya na tekh, kto imeyet vse,
Zayavitel' , neschastnym i vory .
Yesli vy vidite , kak oni umirayut , dayte im umeret' !
Potomu chto smert' ikh missiya ;

Fjodor Mihailovic Dostojevskij är en av de mest kända och viktiga ryska författare. Ofta presentera karaktärer i ett tillstånd av ...

 




Övriga genrer (Aforism) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-15 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP