Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jakt på polska minkar! (ubåtar)


Jag litar inte på Polen!

 

 

Polsk lada är tomt skriker efter mera själar,

 

 likasom svenska finans lada,

är tomt och bordet är skrapat,

 

Polska flygplan i maj var inte Ryska,

Men dementeras bara en gång.

 För vem har öron och höra...

 

Nu körs med nytt variant typ vi har sett ”stora  minkar”

 

1 miljard till jakten krävs!

Polska på pälsade damer vill skryta i öppen ridå, aha? opps.

 

USA tar bara presenter så stora som ungersk frihetsgudinna,

Nu förbjuder Amerika ungerska företag resa till USA.

 

Dimmor i ögon för tranch lappade svenskor. 

 

Kust bevakningen Tage Håkansson fick sätta liv, Och många andra++++++

 

 

Jag litar inte på  100 polskor, på en svensk man!

 

Kartläggning

Kartor över Sveriges infrastruktur system,

Vatten, osv…

 

Varför måste stå Ryssen till svars när polacker som gör alt elände i Sverige?

 Till och med rumänska sekret arkiv kartlagdes av polacker,

 Så smidig och organiserad, och cheress .

 

Jag är rädd för polacker, som har gjort mig så mycket illa privat under alla min år vistelse år i Sverige.

 Det fins inte vatikansk påve som kan få mig jag förlåta Polad sina illegalister i Sverige.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-20 11:55



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, Polen är en NATO Land!
2014-10-20

    ej medlem längre
Kan det vara polska u-båtar också.....eller?
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP