Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt sköra livs misär

Helt plötsligt sågs vi bara på stationen.
Jag hörde inte dina första ord men instinktivt svarade jag håll käften.
Vi satte oss på samma tåg mitt emot varandra och diskuterade fyllor som ett par alkisar.
- Din jääävel vad full jag var!
- Satan alltså! Hade minnesluckor i två dagar!

Du var påväg att bli utslängd från din skola.
Men så går det väl när man kommer bakis till skolan och ber sin lärare att dra åt helvete.

Du skiter fullständigt i ditt sköra liv då du har hjärtproblem, dricker dagligen, går på morfin och röker som en borstspindel.

Tycker nästan synd om dig ditt jävla svin.
Men varför skulle jag göra det efter det du och de andra små horungarna gjorde mot mig för några år sedan?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av SvartLjus
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-25 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus