Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


260.En olycksbådande klang

är _OBÖJLIG!

FÖR__ DÖVA__ ÖRON


kröpp åt olika håll...............................


DEN_ ÄR_INNE
MED_ ONDSKEFULL_ VISKNING


_______ARTIKULERAD!________



Skadeglädje __ ETABLERAD__ i

självbekräftande __ FETISCHISM.




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-02 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP