Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlämningsperioden över för antologin



Inlämningsperioden är nu över för antologin, tack för alla bidrag som inkommit! Totalt har närmare tvåhundra bidrag lämnats in och vi har nu påbörjat arbetet med att gå igenom dessa och sätta själva boken.

Målet är i vanlig ordning att komma ut med mer information och möjlighet till förhandsbeställningar i slutet av november eller tidigt i december. Boken kommer sedan levereras innan julen för de som förhandsbeställt den.

Mvh
Redaktionen, poeter.se Daniel och Fredrik




Blogg (Poeter goes paper) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1566 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-11-11 00:13



Bookmark and Share


  genni VIP
Hur vet jag vilka som kom med? Lite nyfiken är jag. Viktig och aktuell bok den här gången, stor eloge till er som kom på "temat" denna gång.
2014-11-27

    Dan Myrbeck
Börjar bli lite
nyfiken...!
2014-11-26

  aol
Gillas flera poeter i samma bok bara så skoj,
2014-11-17

  Flicis VIP
Trevligt.

Typiskt så har jag missat detta.

Skulle ha varit skoj och kunnat vara med.

Vad kommer boken att kosta?
2014-11-17

  Jan Widströmer VIP
Närmare 200 bidrag en aktningsvärd mängd, trots att många tydligen tvekat inför uppgiften. Önskar redaktionen all lycka i arbetet. Ser med nyfikenhet fram mot resultatet.
2014-11-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Om förlaget har kvar böcker från de tidigare utgåvorna, så borde de snart kunna erbjuda ett förmånligt paket med ett exemplar från varje års bok!
2014-11-11

  lodjuret/seglare VIP
Vackert så. Långt ifrån alla känt de kunnat bidra, medan de vilka gjort så, säkert gjort det desto mer. Lycka till dem, följaktligen.
2014-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Får man fråga hur många bidrag som inkommit?
2014-11-11
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent