Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

263.ÄLSKA MIG!

*undrande tystnad*

TIDEN GÅR__DEN VÄNTAR INTE!

*signifikativ paus i luften*

VI SKA SVÄVA SAMMAN I SUBTILT SPEKTRUM!

*orolig kropp rörde sig.....*

HÖRSAMMA KROPPAR DÖR I INSNÖRDA KORSETTER!

*ironiska läppar fällde en fras,

Nogåt obeskrivligt kan hände med ÖKÄNDA KRAFTER

som tänjer ut oss in ifrån till rymden!*

HERRE GUD! JAG VILL BLI ÅTERUPPLIVAD!

*jag är inte din orgasm......*



Mjuka händer tryckte beskäftig på REGNETS DROPPAR
som skymtade framför öppen fönstret.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-11 20:13



Bookmark and Share


  L.byström
Intressant, berör!
2014-11-19

  Ronny Berk
utsikten genom det öppna fönstret framkallar bilder; förstärker dofter ...
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP