Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

264.Min själsliga ro och stillhet är

skummet av vita liljor gungande på
vidsträckta dödshavets vågor............
tankar sprang osammanhängande och enastående
till en annan värld i ett annat liv.........

__VAR__ KLARA__ MINNET__
__ FÅNGADE__ LJUSET__.........

Det var spröda dagar fulla med möra känslor
under förgyllt månsken.....................

Den underbara och all utgående förflutna
drunknade häftigt i bevakande vattenytan....

DEN_ DARRADE_ AV _LYCKAN
ATT_ HA_ SLUCKAT_ DET_ HELT!


Försagd tanke flög ut i Dödens illusion
för att lyfta upp livet till en bragd.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-15 10:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjagets känslor väl förmedlade
2014-11-16

  petter rost
"för att lyfta upp livet till en bragd..."
– det också... en bragd!
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP