Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig blir jag nöjd


Raderar
Suddar ut
Skriver om

Borde inte tänka
Bara skriva
Men det fungerar inte så

Överanalyserar
När den skrivs
När den är klar

Raderar
Suddar ut
Skriver om

Aldrig blir jag nöjd




Övriga genrer av Ekot
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-22 09:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ständig förbättring är ett levnadsmått, men acceptans i nuläget, ett annat - att balansera båda är en förbättring
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ekot
Ekot