Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


267.Ner i en avgrund och djupt

där..................................
ÅTERSPEGLAS__ SJÄLEN
klibbar _ tuggar _ slitningen,
TALLÖSA __ SANINGEN
GRUMLAR _ LUGN _ VATTEN
SPÄRRAR _ UPP _ ÖGON
som fisk i nätet _ indentifierar
egna förvillelsen .


Nakna ord är ett medvetet ljus
bidar sin tid!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-22 10:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
klädsam poesi om nakenheta ord; förmedlar mig diktarjagets dubbla budskap, ja !
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP