Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS ALLTID NYA TEXTER ATT LÄSA SKRIVNA AV FÖRF.....

Det finns alltid nya texter att läsa  som är skrivna
av författare  som  önskar  läsa  texter som  ingen
skrivit och författare skriver väll det de själva vill
läsa, oberoende  av  och om någon  läser dom.det
handlar oftast om en  tillfredsställelse i att  förmå
sig uttrycka nya tankar i ord med  en självaktning-
ens pris.
                                         *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 00:37



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Visst ! men att sälja sin själ....!? aaaaallllldriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig !
2014-11-24

  bumerang
Att vara etablerad författare
Är säkert ingen dans på rosor.
MÅSTE producera. Oj!!
2014-11-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som när litteraturen blev prostituerad !
2014-11-24

    For Luma
men så finns det även de som skriver för att de vill att andra ska läsa det de skriver, oberoende vad de skriver listar de fram vad som "säljs" bäst o vad den största massan dras till. författare/personer som vill känna pengar.
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP