Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

268.DIN HAND / MITT BRÖST

ETT BLYTUNGT SKRIK / SMÄRTA

BRÖT/SÖNDER ISANDE TYSTNAD

........................................................


Vår dunkla spegel med det egna/ jaget

utplånade sig i bottenlös / öm skugga.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-29 10:16



Bookmark and Share


  petter rost
Ett blytungt skrik(!) utplånar sig i bottenlös skugga(!) . . . och på vägen bryts allt sönder till en isande tystnad, en öm skugga . . .
Det här är poesi som värker, spränger, skakar – slår rakt in i mellangärdet. Det är sanslöst starkt!
2014-11-29

  Ronny Berk
diktarjagets smärta
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP