Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
optativ(eng, om bara)


Idag onsdag den 3 december 2014 kl 16. Villkorlig OPTATIV!

 

  Ögon droppande resultat, med viss förståelse kl.16, om budgeten för lång varaktighet/ Mandat.

Med tanke på att presents ekonomi är stabil, Vi kunde vara ett folk…

(vuxen som sådan)

- Kan vi vara ett folk enat och smartare?

Här och nu är skakig och i denna värld som allt verkar vara korrekt får ändå inte uttrycka sig om man är civiliserad, men alla vet till unisont och känner det så

 Det är underförstått.

En gäst är bara en gäst och en mun till att mätta, är för mycket ibland.

Julen är en sådan fest som bara nära och kärra är inbjudna.

Jag är inte rasist men i 33 år samhället har utryckt och övat på mig, på oss bara rasism så väl på forum nivån som individer.

– om man är för ren och vitt måste man bli ned smutsat och trampad i leran,

– om man är ungdom och hemlös, man måste kalas som madras slampa. 

 

Ja, att leva en destruktiv utvekling som ung kvinna och individ i svenska samhället och med mig är miljoner till i samma situation.

 Inga har investerad  någonting positiv så vi kan känna oss skuldbelägga och ger tillbacka, det är bara tomma ord lögner och frustation, så att vi inte duger som individer och folk,

Det var som att skjuta på ben och då ges order att springa!

En cynisk överklass spel.

Och jag och poeter springer med ord …

 

Vi Våndas,

det är allt som är kvar i exil av exil och hem kära hem, och vem brydde sig om vi blivit partisaner i egna landet. 

Ja, från kvinna till kvinna frugan fick veta och lämnade statusmanen! 

Jag har levt i alla sammanhang på brinnande tid, och  bara på reserver.

 Som en veke lampa.

 

Politiker och obildat folk dyrkade min pappas demokrati  och min mamma skönhet. medan jag utnyttjades som en spel bricka mellan länderna!

 

Politiken inte ger honom hela huset, bara för att bli vald!

Om, Gud skulle tända natten stjärna stora som Aladdins lampa skulle se i folkets ögon som i en  puts vatten  bara tårar, hur avskyvärda är ni  många sorter politiker,partier som förökar sig som bakterieflora, behöver vi så många politiska blok i lilla svea rike?

Hundar som slogs för landets knoge.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-03 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP