Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS TEXTER SOM VILAR I ARKIVEN SOM MUMIER OCH .....

Det finns texter som vilar i arkiven,
och som alltid väcks till liv när någon
läser dom, varav vissa läsare ångrar
sig och andra inte.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-02 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP