Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar och ser

Jag vänder mig om
Tittar bakåt i tiden
Ser alla jag träffat på

Saknar vissa
De som gått bort
Och lämnat svart/vita fotografier efter sig

De andra tittar jag bara på
Söker efter namn
Skriver lappar och river dom

Jag börjar tänka på framtiden
All tid jag kommer ha med dig
Låt oss vila på våra drömmar

Tiden lämnar inga spår
Personer lämnar spår
Och kärleken lämnar avtryck




Övriga genrer av Ekot
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-05 20:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ekot
Ekot