Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar

Vers 1
Jag ser på dig, jag hör hur du andas
Jag älskar dig mycket mer än någon annan
Men nu är du blott en frånvaro
Och endast minnet ekar kvar än

Jag önskar att jag kunde somna in för evigt
För du finns alltid i mina drömmar
Det gör så jag kommer aldrig att glömma
Det gör så jag ej kan uppleva sinnesfrid

Refr:
Det är endast ord som ekar kvar än
De fyller mig med hopplöshet och sorg
Det är endast övertäckta ärr som finns kvar
Dom ser du inte nu... ser du inte nu...

Vers 2
Det är så det kommer alltid att vara
Ja, det är så det kommer alltid förbli
Och jag har inte hjärta att glömma
De löften som övergavs för länge sen

Jag kommer alltid finnas vid din sida
Jag kommer aldrig att lämna dig
Så säg mig vad betyder de orden
Nu när du bär på en annan mans barn

Refr:
Det är endast ord som ekar kvar än
De fyller mig med hopplöshet och sorg
Det är endast övertäckta ärr som finns kvar
Dom ser du aldrig mer... ser du aldrig mer...

Outro
Jag ser på dig och hör hur du andas
Med knivens udd tryckt mot din strupe
Jag tar farväl och tackar dig för allting
Men din tid är nu sedan länge förbi




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Hettan
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-06 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hettan
Hettan