Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns det någon som jag?

finns det någon som jag?
som sitter uppe om nätter och bara gråter.
som känner att tankarna dånar.
som att allt bara snurrar.
som hur livet bara rusar förbi.
som att man går miste om allt.
som inte kan leva ett normalt liv.
som inte känner någonting.
som förlorar hoppet varje dag.
som att varje andetag är tungt.
som inte hittar någon mening runt om kring
som vet att livet är tungt och svårt.
som är rädd att det aldrig ska bli bättre.
som inte orkar kämpa mer.
som inte vågar lev.
finns det någon som bara inte vill mer.
precis som jag?




Övriga genrer av kathie
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-05 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kathie