Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din njutning

efteråt kände jag mig utnyttjad
lite förstörd
jag var äcklad
och jag hade ont
du brydde dig inte ens
det var bara för din egen njutning
aldrig för mig




Övriga genrer av kathie
Läst 655 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-05 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kathie