Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är rätt och vad är fel?

Mitt samvete
Med alla svar
Varför är du förvirrad
Kan du inte veta vilken väg som är rätt längre?

Mitt samvete
Jag behöver dig
Din vägledning
Jag står vid ett vägskäl

Det har gått några dagar nu
Måste snart få svar
Min hjärna överanalyserar allt
Mitt hjärta blöder snart

Kära samvete
Svara mig
Gör jag rätt eller fel?




Övriga genrer av Ekot
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-12 17:52



Bookmark and Share


  älvdans
Bra skrivit.... känner igen känslan glasklart ?
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ekot
Ekot