Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något konkret som jag vet

Det är något med att se det rinna
Se hur det vita färgas rött
Hur all fokus hamnar där
Att andas genom det
Ett lugn från allt kaos
Att man plötsligt slutat gråta
Hur det inte finns något annat
Bara en smärta som syns
Alla kan se det och inte bara jag
Trots allt så finns det en verklighet
Och plötsligt så kan jag ta på den
Det är något konkret
Något som jag vet




Övriga genrer av kathie
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-21 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kathie