Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mohammed 59 hustrun 9 år


ETT HELIGT VÄRLDSKRIG

De genom årtusendena pågående religionskrigen
som i sin  "final countdown"  nu ställer allt på sin
spets om vilken  Gud som är störst, bäst och vack-
rast är nu snart i åstundande,där självmordsbom-
barna förbereder sig inför  sin  resa  till  en bättre
värld,där unga nymfer till baderskor väntar,Alah !
Akhbar ! Gud är stor,men kuken större och fittan
mindre, lär vara deras underliggande slogan,med
pedofilen "Muhammed" som rättesnöre,
undrar vad en psykiatriker skulle diagnostisera de
olika religiösa  fanatikerna som, men  därom talas
intet, för det bedöms  som  "heligt"  alltmedan det
heliga religionskriget fortsätter skörda offer.
                                           *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-22 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP