Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISTÄLLET FÖR ATT SKJUTA VARG VORE DET NYTTIGARE SKJUTA .....

Istället för att skjuta varg,vore det
nyttigare skjuta vargjägarna.
                             *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-23 08:47



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja ! för vilka är mest till skada för planeten,vargen eller människan ?
2015-05-18

  Federico Romano
Varför inte och den sydliga Björnen..
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP