Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMTIDIGT I EN ANNAN DEL AV VÄRLDEN

Piskslagen viner i luften och rappen svider...

-Andas du ännu ?

Pisklagen viner i luften och rappen svider....

-Andas du fortfarande ?

Piskslagen viner och rappen svider...

-Om du slutar andas upphör vi med piskningen.

Och piskslagen viner genom luften och rappen svider
på ryggen.....




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-27 22:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dock ! i den på våra breddgrader mera sansade världen,var det inte länge sedan det brändes häxor....och kynnet lever kvar om än i tynande medvetande så finns tendenserna där.
2015-01-28

  Federico Romano
De galna, finns där..
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP